За нас

МАГАЗИНЪТ НА 17.04.21 НЯМА ДА РАБОТИ! ИЗВИНЯВАМЕ СЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО! 

 

"СЕЙФТИ УЪРК " ЕООД е специализирана в дистрибуцията, производството, търговията и вноса на качествени, стилни и удобни работни облекла, комфортни работни обувки и лични предпазни средства(ЛПС). Предлаганото богато разнообразие от работни ръкавици, средства за дихателна защита ( респиратори за еднократна употреба, полумаски и цялолицеви маски, въздушно дихателни апарати, газ детектори  и анализатори ), антифони ( вътрешни и външни ), височинна защита ( позициониращи колани и сбруи, позициониращи въжета и ленти, карабинери и закотвящи куки ), защитни очила, щитове и шлемове е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти. С включването на продуктите от групите пожарогасители и противопожарно оборудване; - пътна сигнализация, табели и знаци по охрана на труда се постигна пълнота в обслужването на Клиентите.

Разполагаме със голямо разнообразие налични на склад готови продукти, но също така и приемаме поръчки за изработка на работно, униформено и специално облекло по Ваш модел или да  разработим модел специално за Вас. А чрез поставяните от нас фирмени лога (ситопечат или бродерия) Вие получавате брандирани изделия характеризиращи се с уникална идентичност.

Чрез нашият онлайн магазин www.safetywork.bg можте да пазарувате бързо и лесно от Вашият дом или офис, независимо в коя част на България се намирате / доставката при поръчка на стоки на стойност над 125 лв без ДДС е за наша сметка - без стоките от продуктовата група Пожарогасители и противопожарно оборудване/. Желаните продукти ще пристигнат бързо на посочения от Вас адрес! При въпроси не се колебайте да се свържете с нашите специалисти. Ние можем да отговорим адекватно на Вашите нужди и да помогнем в избора на най-подходящите за Вас продукти. Чрез нашите продукти Вие получавате професионални решения за Вашата сигурност, безопасност и защита!

Екипът на  "СЕЙФТИ УЪРК " ЕООД  Ви благодари, че посетихте нашия сайт.