Отказ, замяна и рекламации

Анулиране на поръчка

Поръчка може да бъде анулирана  при наличие на основателни причини - стоката е с изчерпана наличност, предложеният срок за доставка или аналог на изчерпания продукт не са приемливи за клиента.  Ако Ви се наложи да откажете поръчка, използвайте формата за връзка на нашия сайт, като задължително впишете номера на поръчката или се свържете със служител на СЕЙФТИ УЪРК ЕООД на посочените телефони за контакт.

 

Рекламации

Рекламации се приемат в случаите, когато:

  • е налице явно несъответствие между поръчаната и доставена стока;
  • стоката е с видим дефект;
  • стоката е повредена по време на доставката и.

 

Връщане на стоки

Всеки потребител има право да върне поръчаните от него стоки в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаването им при условие, че те са съхранени с грижата на добър стопанин, не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката им и са във вида, в който са доставени и комплектовани, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ). Според т.1 на (ЗЗППТ) "потребител е всяко лице, което придобива стоки или ползва услуги за свои нужди или за нуждите на свои близки, а не за продажба, производство или упражняване на професия или занаят". В този смисъл, право за връщане на стоки имат само потребители. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за защита на потребителите от чл. 55, ал. 2. т. 3 стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка – поставени фирмени надписи, лога, снимки и др. по заявка на клиента.

Платената сума се възстановява на КУПУВАЧА  в срок до 14 дни, с изключение на транспортните разходи по изпращане и връщането на стоката и таксите на куриера за наложен платеж и застраховка на стоката, които са  за сметка на потребителя. В случай, че желаете да върнете закупени от  http://safetywork.bg  стоки моля, свържете се за допълнителна информация със служител на СЕЙФТИ УЪРК ЕООД.